Wall Street Professional complete configuraties
Of u nu een actieve optietrader bent of een lange termijn aandelenbelegger, er is altijd wel een Wall Street Professional configuratie die bij u past. Wall Street Pro configuraties bestaan uit het complete softwarepakket Wall Street Professional, geleverd in luxe cassette inclusief ringband handleiding. De software wordt geleverd inclusief 1 jaar servicecontract en updates. De verschillen in de configuraties zitten hem in de actualiteit en kwantiteit van de geleverde koersinformatie.

De configuratie "Wall Street Professional Basic" wordt geleverd met een Servicecontract Basic, waarmee u een krachtig systeem heeft dat 6 maal per dag de officiŽle EuroNext koersinformatie automatisch in Wall Street Pro inleest. Verder kunt u hiermee historische koersen downloaden zodat gemiste koersinformatie tijdens een vakantie of een periode van inactiviteit opgehaald kunnen worden.
De configuratie "Wall Street Professional Delayed" bevat een uitgebreider servicecontract (power use)  en geeft de actieve belegger meer (Intraday) informatie plus de koersen uit Parijs en Brussel. Dit uitgebreid servicecontract geeft namelijk ook toegang tot historische Intradaykoersen. Daarnaast levert de Delayed Internet Feed tick-by-tick en streaming koersen van alle fondsen op de EuroNext (15 minuten vertraagd) en de AEX indices (realtime) plus vertraagde internationale indices.
Wilt u niets willen missen en bij al uw aan- en verkoopbeslissingen altijd op de eerste rij zitten? Dan is de configuratie "Wall Street Professional  Realtime" alles wat u nodig heeft. Naast het uitgebreide servicecontract (power use) bevat deze configuratie ook een abonnement op de krachtige en betrouwbare Realtime Internet Feed. Hiermee krijgt u niet alleen tick-by-tick en streaming koersen van alle fondsen op de EuroNext volledig realtime, daarnaast levert deze feed ook de belangrijkste indices realtime, zodat u over alle belangrijke info beschikt.

Nieuw - Configuratie Realtime Lite: aandelen realtime, opties en futures 15 min. vertraagd. Het voordelige alternatief!

Wall Street Professional is ook beschikbaar in een versie die aansluit op de TijdBeursmedia Eris service. Andere datavendors op aanvraag. In Wall Street is standaard ook een DDE datafeed service ingebouwd voor een universele koppeling met koersen van derden.

 

   

Leveringsvoorwaarden Keyword BV