Homepage Keyword

Boek "Beleggen met Technische Analyse"
  Beleggen met technische analyse - Harry Geels - inclusief 45 tradingsystemen om te downloaden

Het complete technische analyse standaardwerk

In Beleggen met Technische Analyse geeft Harry Geels een uitgebreid en helder overzicht van het vakgebied van de technische analyse, waarbij alle belangrijke charttechnische en statistische technische-analysetechnieken aan de orde komen. Alle technieken worden diepgaand besproken, zonder kritische kantekeningen uit de weg te gaan. Daarnaast worden ook onderwerpen, zoals de Elliott Wave-theorie, handelssystemen, moneymanagement en kwantitatieve analyse uitvoerig behandeld.

Dit boek is onmisbaar voor actieve beleggers die technische analyse succesvol willen toepassen op de financiŽle markten. U kunt de bijbehorende CD-rom downloaden, hierop staan 45 tradingsystemen en indicatoren. Inclusief een beschrijving en programmeercodes in EasyLanguage, Metastock en Excel. Alle systemen zijn ook geschikt voor gebruikers van Wall Street Professional, Alex Pro en Binck Protrader.

 Bestel via BOL.com

330 pagina’s, € 59, ISBN 978-90-77553-03-9  NUR 794

Boek "Praktijkgids Indicatoren"
 
Praktijkgids Indicatoren - Rombout Kerstens

Handzame technische analyse gids!

Behandelt ook Valuta en CFD's

Deze Praktijkgids Indicatoren geeft een steun in de rug bij de selectie en toepassing van technische-analyse-indicatoren en handelssystemen, waarbij praktisch bruikbare informatie prevaleert boven theoretische diepgang. Dit boek  behandelt de meest gebruikte trendvolgende indicatoren, trendindicatoren, oscillatoren en volume indicatoren. Verder wordt uitgebreid aandacht besteed aan het backtesten en optimaliseren van indicatoren. Daarnaast wordt ook ingegaan op het zelf ontwerpen van handelssystemen. Ook is een beschrijving opgenomen van de legendarische "Turtle Trading" techniek.
 
Om succesvol te traden is het d.m.v. technische analyse timen van de aan- en verkooppunten uiteraard belangrijk. Maar in dit boek worden ook onderwerpen behandeld, welke minstens zo belangrijk zijn zoals psychologische factoren en money management. Ook wordt aandacht besteed aan de voor- en nadelen van verschillende financiŽle instrumenten zoals: opties, turbo’s, futures, forex en CFD's.
 
Het uiteindelijke doel is te komen tot een compleet tradingplan dat met discipline en vertrouwen kan worden uitgevoerd.

Bestel via BOL.com 

Recensie TKA in PDF  

146 pagina’s, € 39,95, ISBN 978-90-77553-07-7  NUR 794

Boek "Succesvol traden in opties, futures en turbo's"
  Succesvol traden in opties, futures en turbo's
Auteurs: Michael Ahrens, Harry Geels en Rombout Kerstens

Alles over derivaten - inclusief hoofdstuk 'Cycle-trading'

Beleggen in derivaten, zoals opties, futures en turbo’s, spreekt velen tot de verbeelding. Door de hefboomwerking van derivaten kunnen winsten -en  verliezen- immers snel oplopen. In dit boekwordt zo goed en compleet mogelijk de werking van opties, futures en turbo’s (en speeders, een variant van turbo’s) uitlgelegd. Hierbij wordt de theoretische diepgang niet geschuwd, maar wel met een scherp oog voor de praktijk. Vanuit deze invalshoek worden onder andere de succesvolste en meest toegepaste optie-strategieŽn besproken.

Voor opties is volatiliteit erg belangrijk bij de prijsvorming en ook hier wordt veel aandacht aan besteed. Net als aan de analyse van de koerstrends door bijvoorbeeld cyclusanalyse en de toepassing van diverse tradingtechnieken. Voorts is een hoofdstuk gewijd aan de psychologische aspecten van trading en moneymanagement.

Kortom, dit boek is niet zomaar een boek over derivaten. Het is een combinatie van product- en marktkennis, waarbij de marktkennis voor een belangrijk deel ook pure praktijkkennis is. De drie auteurs hebben namelijk vanuit verschillende hoedanigheden veelvuldig in de praktijk met derivaten gewerkt.

 Bestel via BOL.com   

Extra Informatie over dit boek

160 pagina’s, € 39,95, ISBN 978-90-77553-06-0  NUR 794

  Editie 2017 TA-script voor systeembouwers
TA-script Handleiding - Eric Jansen

Editie 2017, geschikt voor Wall Street Professional 4.0 en 5.0

Voor de bouwers van handelssystemen is er de editie 2017.  De meest complete en actuele beschrijving inclusief alle nieuwe functies van de TA-script taal in een praktische ringband. 192 pagina's vol met heldere uitleg, beschrijving plus compleet referentiegedeelte. Geschikt voor Wall Street Professional versie 4 en 5.   Bestel 

192 pagina’s, € 39

 Boek "Ontwerpen en Toepassen van Tradingsystemen"
Ontwerpen en Toepassen van Tradingsystemen - Erik Zwierenberg

HANDIG! Alle tradingsystemen nu ook in TA-script beschikbaar. 

Tradingsystemen zijn geautomatiseerde mechanische handelsmodellen die volledig objectief aan- en verkoopsignalen geven. Zo kunnen menselijke emoties worden uitgeschakeld die er vaak de oorzaak van zijn dat beleggers grote verliezen lijden.
Erik Zwierenberg is erin geslaagd de complexe materie van het bouwen van tradingsystemen diepgaand te behandelen zonder echt moeilijk te worden. De praktijkvoorbeelden maken de theorie zeer duidelijk. Met de bijgeleverde Excel spreadsheets en TA-scripts op CD-ROM kunt u alle behandelde systemen direct zelf toepassen en uitbreiden. De sheets en TA-scripts zijn zo opgebouwd dat ze perfect kunnen samenwerken met o.a. Wall Street Professional en Alex Pro. Bestel

120 pagina’s, € 59, ISBN 90 77553 01 0  NUR 794

Extra Informatie over dit boek

“Twaalf indicatoren getest”

Twaalf indicatoren getest - Rombout Kerstens

Dit boek is een compacte handleiding bij de selectie en toepassing van technische indicatoren en tradingsystemen. In dit boek bespreekt Rombout Kerstens de twaalf meestgebruikte basisindicatoren. Dit gebeurt aan de hand van een korte beschrijving, een definitie van aan- en verkooppunten en een complete formule van de berekening. Verder wordt elke indicator getest en geoptimaliseerd op de twee fasen waarin de AEX-index zich kan bevinden: een trendmarkt en een tradingmarkt. Voor deze opzet is gekozen om zo de lezer in staat te stellen op een educatieve manier meer kennis te vergaren over het gedrag van de indicatoren. Tevens is het de bedoeling om hem meer inzicht te geven in het proces van backtesten en optimaliseren van indicatoren. Bestel

80 pagina’s, € 19,90 ISBN 90 77553 04 5  NUR 794

"De Zwarte Zwaan"
  De Zwarte Zwaan  - Nassim Taleb

Nederlandse vertaling van deze 'moderne klassieker' over risico, toeval en het onbekende.  

Zwarte Zwanen zijn toevallige gebeurtenissen die ons leven bepalen, van bestsellers tot wereldrampen. Harry Potter was een Zwarte Zwaan, het internet was er een, en 11 september ook.

Waarom herkennen we Zwarte Zwanen pas achteraf? Omdat de mens details ziet, en geen algemeenheden. We richten ons op wat we al weten en vergeten keer op keer stil te staan bij wat we niet weten.

In dit -nu al klassieke- boek verklaart Nassim Nicholas Taleb alles wat we weten over wat we niet weten. Hij biedt verrassend eenvoudig inzicht in hoe je voordeel kunt behalen met Zwarte Zwanen. De Zwarte Zwaan zal de manier waarop je naar de wereld kijkt veranderen. Het leert voorspellingen en advies te relativeren (en vaak te negeren), kritisch te denken en klaar te staan om snel te handelen.

Bestel 

401 pagina’s, € 15, ISBN 9789057123252
 

"Leer Beleggen als Warren Buffett"
  Leer Beleggen als Warren Buffett

Hendrik Oude Nijhuis - BjŲrn Kijl

Warren Buffett geldt zonder enige twijfel als 's werelds beste belegger aller tijden. Begonnen op elfjarige leeftijd met $ 100,- wist hij een persoonlijk vermogen op te bouwen van vele tientallen miljarden dollars. Een opmerklijke gegeven voor iemand die zelf weinig waarde hecht aan geld...

In heldere taal worden uit de verschillende beleggingsstrategieŽn de beste elementen voor het voetlicht gebracht. Dat maakt dit toegankelijke boek tot buitengemeen waardevol voor iedereen die geÔnteresseerd is in alles wat met beleggen te maken heeft. En dat ongeacht de mate van belangstelling of deskundigheid.

In het laatste deel gaan de auteurs dieper in op de investeringsfilosofie en de beleggingsstrategieŽn van Warren Buffett. Het is technischer van aard en is rijkelijk geÔllustreerd met grafieken en citaten.

Bestel 

158 pagina’s, € 15,75, ISBN 978-90-78217121 NUR 794

"Beleggen en financiŽle markten'
  Beleggen en financiŽle markten - Hans Buunk

Compleet leerboek over beleggen

'Beleggen en financiŽle markten' is een compleet leerboek, waarin zowel de theoretische als de praktische aspecten van het beleggen worden behandeld. Het gaat in op alle belangrijke financiŽle titels, zoals obligaties, aandelen, derivaten en gestructureerde producten. Daarnaast komen de verschillende typen beleggingsfondsen, het beleggen in onroerend goed en het maken van een verantwoorde beleggingsportefeuille aan bod.  

De toegankelijke stijl en de duidelijke structuur maken deze uitgave zeer begrijpelijk en aantrekkelijk. Begrippen worden helder uitgelegd en het boek bevat sprekende voorbeelden en gegevens uit de dagelijkse praktijk.

Bestel 

286 pagina’s, € 46,95, ISBN 978-90-39525722  NUR 794

De speciale boekencollectie van Keyword
Keyword beschikt over een enorme collectie beleggingsboeken met meer dan 180 verschillende voornamelijk Engelstalige titels. 
Van obligaties tot Futures en van Moneymanagement tot daghandel. Er zit in deze collectie voor iedere belegger wel wat bij. De meest bekende boeken zult u kunnen vinden, maar wees er snel bij, want van de meeste titels is er slechts 1 exemplaar beschikbaar.

Bekijk en zoek in de volledige boekencollectie van Keyword.